Udstyr til pulverlakering

Den nyeste teknik til at producere smuk finish er pulverlakering. Det er en proces med påfileøring af en belægning uden behov for at bruge opløsningsmidler. Dette svarer til at påføre tør maling på overfladen. I stedet for maling bruges pigmenteret pulver fremstillet af aluminium, fiberplader med medium densitet, fusionsbundet epoxy og akryl til fremstilling af polymergranulat. De blandes med pulveringredienser og pigmenter for at producere den ønskede farve.

Alle disse ingredienser anbringes i en ekstruder, rulles fladt og køles derefter af. Det nedbrydes derefter i mange stykker og formales for at fremstille pulveret. Pulveret påføres normalt ved hjælp af en pistol med elektronisk ladning. Genstanden opvarmes derefter for at smelte pulveret, så finishen klæber på overfladen. Det giver en hård, sej og slidstærk hud leverevolution powder in stock til objektet. Dette er en foretrukken end til metalliske genstande, fordi den kan give et meget smart udseende resultat og kan påføres i en bred vifte af tykkelser.

Der er forskelligt udstyr, der bruges til pulverlakering. Den ene er pistolen, der bruges til at sprøjte det elektronisk ladede pulver på overfladen af ‚Äč‚Äčobjektet. En sort pistol kaldes corona-opladningspistolen. Elektronisk strøm bruges til at producere en ladning på pulveret. Denne pistol kan bruges enten indvendigt eller udvendigt. En anden variety pulverlakeringspistol er tribo-opladningspistolen. Denne pistol frembringer friktion mellem pulveret og pistolløwager. Den bruger friktion i stedet for elektricitet til at producere den elektriske ladning til pulveret. En klokkeladningspistol kaster pulveret fra klokkens omkreds og producerer den elektriske ladning på pulveret. Uanset hvilken pistol du bruger, er slutresultatet det samme. For at sammenligne og kontrastere mellem våben, tjek specialiserede websteder på nettet om ability coating.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Udstyr til pulverlakering”

Leave a Reply

Gravatar